Pages

May 01, 2010

Spuma de mure



Daca facem de capsuni, de ce nu si de mure? Si cum aveam niste mure care nu au fost prea dulci, si niste albusuri prin frigider, hai sa incercam:

Ingrediente:
2 albusuri
2 cana de mure
1/2 cana zahar


Murele le-am taiat jumatati, pe tocator, bucataria arata ca dupa Jack Spintecatorul, au stropit peste tot. Am pus murele si albusuri in mixer si am mixat (de fapt mixerul a mixat), cam 5 minute, pana cand a inceput sa apara spuma,

am adaugat zaharul ploaie si am mixat pana cand nu a mai cazut de pe tel.

Au rezultat 2 cutii, una am amestecat-o cu putina frisca, una am pus-o in congelator, se tine foarte bine cateva saptamani, pentru cand am pofta de ceva dulce.


No comments:

Post a Comment

Va multumesc ca va gasiti timp sa imi lasati un mesaj, ma bucur ca aveti ceva de spus despre mancarea mea si voi raspunde cat de repede pot/ Thanks for taking time to leave me a message, I'm happy that you have something to say about my food and I will answer as soon as possible