Cum aveam putin sparanghel ramas de la salata, gata gatit, am facut o omleta.
Am taiat sparanghelul in bucatele mai mici.
Am ras putina mozzarella.
Am batut 2 oua cu sare, piper si 2-3 linguri de lapte.
Intr-o tigaie am incins 2-3 linguri ulei de masline, si cand s-a incins bine, am turnat ouale. Le-am mestecat foarte putin, apoi le-am lasat sa isi faca mendrele. Cand a inceput sa se desparta putin de marginile tigaii, am presarat mozzarella si am pun sparanghelul numai pe jumatate de omleta.
Cu o spatula am ridicat jumatatea fara sparanghel peste cea cu, si am lasat-o foarte putin, cat sa fie coapta in mijloc. Apoi am pus-o pe farfurie si am mancat-o :) Nu inainte de a-i face poze.
Va multumesc ca va gasiti timp sa imi lasati un mesaj, ma bucur ca aveti ceva de spus despre mancarea mea si voi raspunde cat de repede pot/ Thanks for taking time to leave me a message, I'm happy that you have something to say about my food and I will answer as soon as possible
No comments:
Post a Comment
Va multumesc ca va gasiti timp sa imi lasati un mesaj, ma bucur ca aveti ceva de spus despre mancarea mea si voi raspunde cat de repede pot/ Thanks for taking time to leave me a message, I'm happy that you have something to say about my food and I will answer as soon as possible