Pages

December 31, 2010

La multi ani 2011!/ Happy New Year 2011!



(Please scroll down for English version)

Dragii mei vizitatori, va multumesc ca va gasiti vreme sa treceti si pe aici, si nu pot sa va urez decat ceea ce imi doresc si mie in prag de An Nou: sa fiti voiosi, sanatosi si la punga grosi, sa fie departe de voi rautatea si barfele, sa vi se implineasca dorintele si sa aveti numai bucate alese pe masa.

Iar pentru noaptea de Revelion va propun un cocktail, pe numele lui Mimosa. Usor de facut: se umplu cu sampanie (vin spumant) paharele pana la jumatate, iar restul se umplu cu suc de portocale. Daca vreti sa fiti mai exotici, inlocuiti sucul de portocale cu suc de mango.

Distractie placuta!

Dear followers and visitors, thank you for finding time to visit my blog, and I can only wish you what I wish for myself for the New Year: health and happiness, wealth, keep the bad away from you, and have a lot of nice recipes in 2011.


And for the New Years Eve party have a Mimosa. It's easy to make: fill the glasses half way with champagne (sparkling wine) and top it off with orange juice. If you're in an exotic mood, substitute the orange juice with mango juice.

Have fun!

5 comments:

  1. Petrecere frumoasa la trecerea dintre ani. Sa ai un an mai bun, plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

    ReplyDelete
  2. La multi ani si tie, si un an nou fericit!

    ReplyDelete
  3. Un an nou plin de bunatati...pe toate planurile :) Mimosa looks delicious! I was not expecting any less of you! Great job :)as always!

    ReplyDelete
  4. Multumesc tuturor pentru urari si petrecere frumoasa si voua de Revelion! Ne "auzim" in 2011 :)

    ReplyDelete
  5. Un an 2011 plin de realizari pe toate planurile si sa auzim numai de bine! Te astept la provocarea lunii ianuarie
    http://ciocolata-si-piper.blogspot.com/2011/01/dulce-romanie-provocarea-lunii-ianuarie.html
    pupici

    ReplyDelete

Va multumesc ca va gasiti timp sa imi lasati un mesaj, ma bucur ca aveti ceva de spus despre mancarea mea si voi raspunde cat de repede pot/ Thanks for taking time to leave me a message, I'm happy that you have something to say about my food and I will answer as soon as possible