Pages

February 27, 2011

Salata de spanac si ardei copti/ Spinach and roasted peppers salad



Desi am luat ideea pentru aceasta salata de la o fosta colega de servici, am ridicat-o la un alt nivel de "yummyness" atunci cand am folosit ardei copti in casa cu sos de usturoi si otet balsamic. Foarte potrivita pentru primavara care se apropie, poate chiar pentru masa de Paste.

Sunt sigura ca dupa ce o veti gusta veti vrea sa deveniti vegetarieni (tot ce e posibil sa va schimbati parerea dupa ce vedeti o rata pe varza :))

Ingrediente:

ardei copti dupa reteta de aici, cu sos
spanac proaspat
anghinare marinata din borcan

Cantitatile dupa preferinte, iar pentru dressing se foloseste sosul de la ardeii copti, se mai poate adauga putin ulei de masline daca este nevoie. Se asambleaza chiar inainte de servire.

Pofta buna!

2 comments:

  1. What a lovely salad Mihaela, I could eat this every day and never get tired of it. Looks delicious.

    ReplyDelete
  2. Thank you, Megi, it is a delicious salad, I hope you like it (I'm pretty sure :))

    ReplyDelete

Va multumesc ca va gasiti timp sa imi lasati un mesaj, ma bucur ca aveti ceva de spus despre mancarea mea si voi raspunde cat de repede pot/ Thanks for taking time to leave me a message, I'm happy that you have something to say about my food and I will answer as soon as possible