December 03, 2010

Prajiturele romanesti pe site-ul Cooking Channel tv


Intru zilnic pe Facebook. Chiar de mai multe ori pe zi. Am multi prieteni bloggeri romani. Acolo e locul de intalnire al blogosferei culinare romanesti :)

Dar nu despre asta vreau sa va spun. Acum vreo 2-3 luni, in septembrie, am vazut un mic anunt pe Facebook de la canalul tv Cooking Channel: postati reteta favorita cu prajiturele de Craciun si reteta castigatoare va figura pe site-ul Cooking Channel la cele 12 zile de prajiturele. M-a prins ideea si am trecut la treaba: Fursecurile romanesti cu untura. Am copt, am facut poze (poate cele mai reusite poze de pana acum) si apoi am mancat! :) Am postat poza si adresa retetei pe site-ul si dupa vreo saptamana am primit un mesaj care imi spunea ca sunt printre cei 3 finalisti! Am fost foarte fericita! Mai trebuiau sa faca si ei toate prajiturelele si apoi sa decida. Cateva saptamani nu am mai auzit nimic de la ei, asa ca m-am gandit sa ii intreb eu. I-am trimit un mesaj Debrei (editorul cu care am tinut legatura) si cand am vazut mesajul "You are!"(adica "tu esti!") am sarit in sus de bucurie! La propriu, cu pisicelul care se uita la mine si nu intelegea de ce :)

Asa ca, la cele 12 zile de prajiturele de Craciun la cookingchanneltv.com, alaturi de prajiturelele lui Jamie Oliver, Roger Mooking, Laura Calder, David Rocco si Rachael Ray, apar si "Prajiturele romanesti de sarbatori", gratie retetei bloggerului Mihaela Pesa Dascalu. Sunt asa de fericita si mandra!

7 comments:

Diana B. said...

Super! Felicitari! :)

Ellie said...

Bravo! Si eu sant mandra de tine:)! Chiar ai meritat...si cand am aflat de la cumnata mea( ca a vazut prin internet uitanduse pentru o reteta de cookies ~pentru cookie exchange)chiar mam bucurat si eu pentru tine...si merita sa sari de bucurie:)...

Inca odata, Congratulations!
~Ellie

P.S. Ari fi bine daca reteta ajunge si la TV:)

Mihaela said...

Multumesc Ellie, esti o draguta :)

Mihaela said...

Multumesc DiAnais! :)

Momo said...

felicitari!:)

Neli said...

Si eu sunt mandra de tine si sincer regret ca suntem atat de departe si nu pot gusta din minunatiile tale.

Sanda said...

WOW! Eu de-abia acuma am aflat ca ai castigat cu reteta asta, sincere felicitari! Normal ca am sa le fac si eu, deja imi imaginez gustul lor. Mmmm...
Te pup,
Sanda Turner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails