March 25, 2012

"Nu îmi pierd speranţa"

 Pierduti in rapiditatea vietii de zi cu zi, cateodata uitam sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem. Vrem o casa mai mare, dar uitam sa ii multumim Domnului pentru familia pe care o avem. Ravnim la haine frumoase, dar uitam sa fim recunoscatori pentru intregimea trupului pe care putem sa le purtam si binecuvantarile fizice care ne ajuta sa muncim sa putem sa le avem. Pentru ca a merge, a lucra, a vedea sunt binecuvantari.
Am primit un mesaj si o cerere de ajutor. Gabriela Tudorache este mama si sotie, iar boala pe care o are o impiedica sa vada. Pentru a face operatia necesara vindecarii are nevoie de ajutor.
Probabil ca va ganditi: "alta care cere bani..." Ce va rog eu este sa spuneti o rugaciune pentru Gabriela. Fie ca Domnul sa fie cu ea, sa ii dea putere si sa ii alunge boala, prin orice fel.
Daca vreti sa aflati mai multe detalii si considerati ca o puteti ajuta si financiar, va rog vizitati blogul Gabrielei la adresa: http://gabrielatudorache.blogspot.com/

"Stati linistiti, Domnul Se va lupta pentru voi" (Exodul 14:14)

2 comments:

Ellie said...

Hi Mihaela, Foarte bine ai adus in amintire... ca mereu uitam sa fim multumitori pentru ce avem.

Cateodata gandirea noastra este ca noi meritam ce este mai bun... si ca Dumnezeu trebuie sa ne implineasca toate dorintele. Dar cand vedem ca alti nici nu au ce noi avem... parca ramanem de rusine.

Oricum, Domnul sa o ajute pe Gabriela sa nu isi piarda speranta in El... caci Domnul se lupta pentru ia!

Mihaela said...

Intr-adevar, e bine si trebuie sa simtim cu cei in necaz.

Isus Cristos insusi spunea ca oridecate ori am facut ceva pt cei in nevoi, Lui I le-am facut...asta e una din multele frumusei ale vietii crestine !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails