Reteta este adaptata dupa o reteta de pe Good Food Romania.
Ingrediente:
2 dovlecei
1/2 ceapa rosie taiata solzi
zeama de la o jumatate de lamaie
1 lingurita coaja rasa de lamaie
sare si piper dupa gust
2 linguri ulei de masline
crengute de marar pentru decor
Se pune zeama de lamaie peste ceapa feliata, se asezoneaza cu putina sare si piper si se lasa deoparte 10 minute. Dovleceii se feliaza pe lung cu curatatorul de legume, sau se pot taia felii subtiri rotunde (daca il feliati pe lung, nu tineti dovlecelul in mana, este mai stabil pe tocator).
Inainte de servire se amesteca ceapa cu feliile de dovlecel, se toarna zeama ramasa, coaja rasa de lamaie, uleiul si se amesteca usor. Se presara cu crengute de marar.
Pofta buna!
7 comments:
Foarte interesanta salata asta! Eu am mai incercat dovleceii cruzi,n-am fost extrem de incantata, dar de data asta le mai dau o sansa.
O reteta raw foarte interesanta, multumesc de idee!
Doamna Elena, si eu i-am incercat pentru prima data si e ceva cu care as putea sa ma obisnuiesc :)
Explora Cuisine, cu placere si te mai astept pe la mine.
This looks beautiful, Mihaela!
Such a lovely blog!
Now I am your follower!
So pleased to meet you:) Barbara
Thank you, girls!
Pleased to meet you too, Barbara! :)
INVITATIE
Asociatia Consumatorilor de Media si Club A au deosebita placere de a va invita la dezbaterea:
,,Ce inseamna alimentatia sanatoasa?''
care va avea loc in Club A, marti, 22 februarie, ora 19.00.
Va invitam sa participati la aceasta dezbatere, in calitate de invitat, alaturi de Daciana Sarbu si de Andi Moisescu
In public vor fi prezenti studenti la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.
Va asteptam
Va rugam sa confirmati participarea pana duminica 20.02, ora 14, printr-un mail la horeabadau@gmail.com
Cu deosebit respect
Asist. univ. drd. Horea Mihai Badau
Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii
Universitatea Bucuresti
Presedinte
Asociatia Consumatorilor de Media
http://horeabadau.wordpress.com
0722.376.925
Post a Comment