February 27, 2011

Salata de spanac si ardei copti/ Spinach and roasted peppers salad



Desi am luat ideea pentru aceasta salata de la o fosta colega de servici, am ridicat-o la un alt nivel de "yummyness" atunci cand am folosit ardei copti in casa cu sos de usturoi si otet balsamic. Foarte potrivita pentru primavara care se apropie, poate chiar pentru masa de Paste.

Sunt sigura ca dupa ce o veti gusta veti vrea sa deveniti vegetarieni (tot ce e posibil sa va schimbati parerea dupa ce vedeti o rata pe varza :))

Ingrediente:

ardei copti dupa reteta de aici, cu sos
spanac proaspat
anghinare marinata din borcan

Cantitatile dupa preferinte, iar pentru dressing se foloseste sosul de la ardeii copti, se mai poate adauga putin ulei de masline daca este nevoie. Se asambleaza chiar inainte de servire.

Pofta buna!

2 comments:

megi said...

What a lovely salad Mihaela, I could eat this every day and never get tired of it. Looks delicious.

Mihaela said...

Thank you, Megi, it is a delicious salad, I hope you like it (I'm pretty sure :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails